2310318545 Γρ. Λαμπράκη 211 Άνω Τούμπα, 54352, Γυμνασιάρχου Κωνσταντίνου Μικρού 2 Χαριλάου, 54250, Θεσσαλονίκη konakalabs@gmail.com

Γνωρίστε τα μικροβιολογικά εργαστήρια KONAKA LABS

Γνωρίστε τα μικροβιολογικά εργαστήρια KONAKA LABS

Αυτό το προληπτικό τεστ μπορεί να ανιχνεύσει διατροφικές ανισορροπίες, να προειδοποιήσει για πιθανές ασθένειες και να δείξει έλλειψη ορισμένων βιταμινών ή μετάλλων. Η συχνότητα των εξετάσεων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ιστορικό υγείας, ηλικία και γενική κατάσταση. Συνήθως, συνιστάται η εκτέλεση αυτών των εξετάσεων μια φορά τον χρόνο ή σε πιο συχνή βάση για ειδικές ανάγκες ή συμπτώματα.

Οι βασικοί δείκτες που ελέγχονται συνήθως περιλαμβάνουν λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια, αιμοσφαιρίνη και ταχύτητα καθίζησης. Αυτές οι εξετάσεις μπορούν επίσης να δώσουν ενδείξεις για τη λειτουργία των νεφρών, της καρδιάς και άλλων οργάνων. Οι δείκτες όπως η χοληστερόλη είναι επίσης σημαντικοί, ιδίως για τα άτομα μέσης ηλικίας και άνω.

Η συνεργασία με τον προσωπικό γιατρό είναι καθοριστική για την εκτέλεση και την ανάλυση αυτών των εξετάσεων. Ο γιατρός μπορεί να προτείνει προσαρμοσμένες εξετάσεις και να παρέχει κατευθυντήριες οδηγίες για τη διατροφή και τον τρόπο ζωής. Είναι σημαντικό να ενημερώνουμε τον γιατρό μας για την υγεία μας και να ακολουθούμε τις συμβουλές του για μια ολοκληρωμένη φροντίδα της υγείας μας."

Πίσω